Reglement Vuelta de Kien 2019

La Vuelta 2019

Reglement Vuelta de Kien 2019:

  • Op de kienkaart vul je 15 verschillende renners in en 5 reserverenners (met rugnummers, deze zijn bindend!!!)
    Renners waarvan jij denkt dat ze in een etappe bij de eerste 3 zullen eindigen en op plek 11.
    Als een renner op jouw kaart bij de eerste 3 eindigt of op plaats 11 in een etappe, dan wordt dat vakje aangevinkt als winnaar. Als een vakje aangevinkt is als winnaar, blijft dit ook altijd staan, ook al valt die renner in een later stadium uit tijdens de Vuelta.
  • Renners op de reservelijst spelen ook vanaf de eerste etappe mee, maar ze worden pas actief als ze op de kaart komen (op volgorde van invulling).
  • Een reserverenner komt pas op de kaart, als een van jouw 15 renners niet meer start. Een reserverenner komt dus niet op de kaart op het moment dat een van jouw 15 renners tijdens de etappe uitvalt.
    Het zou dus zomaar kunnen dat een renner die nog niet in de prijzen heeft gereden uitvalt en wordt vervangen door een renner die wel al in de prijzen heeft gereden, geluk bij een ongeluk noemen we dat.
  • Een ploegentijdrit komt te vervallen voor het spel.
  • Voor de uitslag en uitvallers vast te stellen zal de website van Letour.fr worden gehanteerd.
  • We spelen eerst voor één rijtje (15% van de totale inleg), daarna voor 2 rijtjes (35% van de totale inleg) en dan voor een volle kaart (50% van de totale inleg).

 

Hopelijk spelen jullie weer allemaal mee en nodigen jullie nog andere vrienden uit om mee te spelen.

Bijgaand hebben we de kienkaart meegestuurd die digitaal kan worden ingevuld. In het bovenste gedeelte van het vakje vul je de naam van de renner in, in het ondersta vakje vul je het rugnummer in.

Het formulier kan gestuurd worden naar paulbooten@gmail.com

Opgeven kan tot de start van de eerste etappe.

Kosten bedragen €5,- per kienkaart en kunnen worden voldaan via een “tikkie” of betaalverzoek wat je toegezonden wordt door Paul. VERGEET DAARBIJ NIET JE ECHTE NAAM TE VERMELDEN.

Wil je meespelen onder een schuilnaam, dan kan dit ook natuurlijk. Vul dan die schuilnaam in op de kienkaart. Bij het betalen moet je uiteraard je eigen naam gebruiken.

Heel veel succes en veel kien- en kijkplezier.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.